Hygger du dig med at rydde op i Outlook?

Søgning er fantastisk godt til store datamængder.

Antallet af e-mails som den enkelte medarbejder skal læse og behandle stiger stadig. Og for at holde styr på sine e-mails, er man nød til at organisere mailboxen og rydde op, flytte rundt og slette. Det er spild af tid og skaber ikke værdi for den enkelte eller for virksomheden.

Med ComArchive installeret ved man at alt er i arkivet - og det uden at man skal gøre noget selv. Når en e-mail arkiveres i ComArchive indekseres hele e-mailen og de vedhæftede filer. Derfor kan man via en knap i Outlook søge efter og finde alle e-mails som har været i ens egen mailbox.

Med ComArchive behøver man ikke tænke over hvad der skal gemmes og hvad der kan slettes - for alt arkiveres. Og skal du bruge en e-mails igen søger du efter den. I ComArchive kan du søge på alt: ord i e-mails, ord i vedhæftede filer, afsenderens navn eller virksomhed og datoer.

Ligesom vi har vænnet os til at søge på nettet kan man med ComArchive søge efter sine e-mails lynhurtigt og enkelt!

Er der mere du vil vide?

Kontakt teamet bag ComArchive!

Ring til os, skriv en e-mail til os - så ryger den lige i vores arkiv og vi kan altid finde dig. Lad være med at faxe
(de unge medarbejdere ved ikke hvad det er).

Hvis du sender et brev scanner vi det og sender det til os selv som en e-mail.

Hvis du lægger en besked på vores telefonsvarer bliver den omdannet til en lydfil, som bliver sendt til en medarbejders mailbox og selvfølgelig arkiveret. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om ComArchive står vi altid til rådighed.

Lige nu tilbyder vi en prøve-installation helt uden omkostninger for dig og så kan du se hvordan ComArchive virker på din egen mailbox.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. OR +45 70 20 10 50