Hvad er en vigtig e-mail værd for Jer?

Hvis man lader det være op til den enkelte at rydde op og arkivere, når man ikke i mål.

Manuelle procedurer kommer til kort i forhold til den sikkerhed, der er nødvendig, og den mængde af e-mails den enkelte håndterer i dagligdagen. Den eneste sikre, billige og effektive løsning er at anskaffe en software-løsning, som betyder langtidsarkivering af alle e-mails og compliance. Det er ComArchive.

En enkelt e-mail kan være afgørende når en tvivl eller en tvist skal afgøres. Vigtige og økonomisk bindende aftaler træffes hele tiden via e-mails og derfor er der ikke i tvivl om, at sikring af al e-mail korrespondance er essentiel.

Samtidig oplever brugerne det som en gevinst, at de ikke skal forholde sig til arkiveringen af deres egen mail-korrespondance. ComArchive sikrer at alle virksomhedens e-mails bliver arkiveret på en måde så sikkerheden og fortroligheden er intakt og således at ingen brugere får adgang til andres e-mails.

Er der mere du vil vide?

Kontakt teamet bag ComArchive!

Ring til os, skriv en e-mail til os - så ryger den lige i vores arkiv og vi kan altid finde dig. Lad være med at faxe
(de unge medarbejdere ved ikke hvad det er).

Hvis du sender et brev scanner vi det og sender det til os selv som en e-mail.

Hvis du lægger en besked på vores telefonsvarer bliver den omdannet til en lydfil, som bliver sendt til en medarbejders mailbox og selvfølgelig arkiveret. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om ComArchive står vi altid til rådighed.

Lige nu tilbyder vi en prøve-installation helt uden omkostninger for dig og så kan du se hvordan ComArchive virker på din egen mailbox.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. OR +45 70 20 10 50